Despre noi

Corectitudine! Transparenta! Profesionalism! Integritate!

Cabinet de Insolventa DRAHENBERG DUMITRU

Cabinet de Avocat DRAHENBERG SVETLANA

 

  • lake.jpg
  • valley.jpg
  • mountains.jpg

Experiență Insolvență

Cabinetul nostru a fost numit în peste 200 de dosare de Insolvență (Legea 85/2014) și Lichidare (Legea 31/1990). Finalizate peste 180 de dosare.

Experiență Avocat

Cu experiență în avocatură de 14 ani în domeniile de drept civil, drept comercial, dreptul muncii, drept internațional și drept penal.

 

PREZENTARE CABINET INSOLVENȚĂ

Cabinetul Individual de Insolvență DRAHENBERG DUMITRU este înscris în Tabloul Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din Romania sub nr. 1B3987, şi activează în conformitate cu OUG 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă, reprezentată de titular Drahenberg Dumitru.

Cabinetul a fost desemnat în peste 200 de dosare de insolvență de către Tribunalul Municipiului București, Tribunalul Giurgiu, Tribunalul Buzău și Tribunalul Dâmbovița, cât și în dosare de lichidare de către Oficiul Registrului Comerțului de pe langa Tribunalul București, Ialomița și Dolj.

Zonele de activitate - Mun. Bucureşti, Judeţele Ilfov, Giurgiu cât şi în celelalte judeţe din ţară.

Îndeplinim condiţiile competenţei profesionale cât şi cele logistice pentru realizarea atribuţiilor prevăzute de lege şi putem asigura derularea procedurii de administrare judiciară / faliment cu îndeplinirea în totalitate a cerinţelor impuse de lege.

Asigurăm o asistenţă permanentă societăţilor în insolvenţă, atât în faza premergătoare demarării procedurii insolvenţei, pe parcursul acesteia, cât şi ulterior finalizării acestei proceduri, prin oferirea de servicii de consultanţă.


PREZENTARE CABINET AVOCATURĂ

Cabinetul de Avocatură DRAHENBERG SVETLANA este înregistrat și autorizat de Baroul București din cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România. Are ca titular pe avocat Svetlana Drahenberg, avocat definitiv, membru al Baroului București din luna aprilie 2005.

Ideea înrădăcinată în mentalitatea românească este că ai nevoie de avocat doar atunci când ai intrat în conflict cu legile statului de drept. Noi nu suntem adepții acestei concepții, chiar dacă realitatea arată că avocatul este solicitat de cele mai multe ori după ce a izbucnit conflictul. Noi promovăm ideea consultanței anticipate derulării oricăror raporturi comerciale, civile sau administrative. Prin informarea detaliată și corectă făcută de un profesionist referitor la raportul pe care doriți să-l promovați, puteți evita mari confruntări, procese sau amenzi care pot interveni ulterior.

Astfel, clienții noștri beneficiază de sfaturile noastre, începând de la stadiul de proiect al unui raport comercial sau civil. Ulterior le asigurăm sprijinul nostru și pe tot parcursul negocierilor, pana la finalizarea cu bine a acestora.

Operativitatea este un alt principiu pe care îl promovăm. Astfel, un avocat competent este cel care va oferi clientului său într-un termen util o opinie legală, onestă cu privire la consecințele de fapt și juridice ale cazului investigat, în limitele informațiilor furnizate de client.

Noi nu alegem clienții și nu facem diferențe intre situație, cazuri, dificultate sau situația materiala a clienților noștri. Analizăm fiecare caz în parte și oferim fiecărui client o soluție.

Noi nu „servim” iluzii și speranțe deșarte cu scopul de a încasa onorarii. Alegem căile de abordare a situațiilor dificile doar prin analiza atentă a datelor oferite de clienții noștri și doar cu consultarea acestora. Analizăm toate posibilitățile, resursele, ideile aplicabile clienților noștri ținând cont de obiectivele și speranțele acestora.

Asigurăm confidențialitatea totală a datelor oferite de către clienții noștri.

Oferim clienților noștri, persoane fizice și juridice române și străine, consultanță și asistență juridică complexă în domeniul dreptului comercial, civil, al muncii, familiei, administrativ și în domeniul dreptului financiar și fiscal. Asigurăm reprezentare în fața instanțelor de judecată, și a altor autorități ale administrației publice.