Despre noi

Corectitudine! Transparenta! Profesionalism! Integritate!

Cabinet de Insolventa DRAHENBERG DUMITRU

 

  • valley.jpg
  • lake.jpg
  • mountains.jpg

Experienta

Desemnati in peste 100 de dosare de insolventa si lichidare de catre Tribunalul Bucuresti si ONRC-Bucuresti. Finalizate peste 70 de dosare.

Filosofie

Derularea procedurilor de insolventa cu profesionalism, operativitate, celeritate, integritate, flexibilitate si eficienta.

 

C.I.I. DRAHENBERG DUMITRU este înscris în Tabloul Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din Romania sub nr. 1B3987, şi activează în conformitate cu OUG 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă, reprezentată de titular Drahenberg Dumitru.

Servicii oferite de cabinetul nostru - Consultanta in prevenirea insolventei, Mandat ad-hoc, Concordat preventiv, Reorganizare judiciara, Faliment, Lichidare voluntară, Servicii conexe insolventei.

Cabinetul a fost desemnat in peste 100 de dosare de insolventa de catre Tribunalul Municipiului Bucuresti, Tribunalul Giurgiu, Tribunalul Buzau, cat si in dosare de lichidare de catre Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Zonele de activitate - Mun. Bucureşti, Judeţele Ilfov, Giurgiu cât şi în celelalte judeţe din ţară.

Îndeplinim condiţiile competenţei profesionale cât şi cele logistice pentru realizarea atribuţiilor prevăzute de lege şi putem asigura derularea procedurii de administrare judiciară / faliment cu îndeplinirea în totalitate a cerinţelor impuse de legea insolvenţei.

Colaboratorii cabinetului sunt persoane specializate în expertiză financiar-contabila, drept comercial, evaluare de bunuri mobile si imobile.

Cabinetul oferă servicii integrate de consultanţă, reprezentare şi gestionare a aspectelor guvernate de Legea 85/2014, fiind prezent în toate etapele pe care le implică acest domeniu de activitate.

Asigurăm o asistenţă permanentă societăţilor în insolvenţă, atât în faza premergătoare demarării procedurii insolvenţei, pe parcursul acesteia, cât şi ulterior finalizării acestei proceduri, prin oferirea de servicii de consultanţă.